Bloemkoolcouscous

Prep 0 mins
Cook 0 mins
Ready-in 30 mins
Yields 4 porties

Ingredients

1 kleine bloemkool
2 uien
100 gram rozijnen (geweld)
gemengde ongezouten noten 200 gram
1 eetl curry madras
2 limoenen
3 eetl hazelnootolie

Instructions

  1. Snijd de bloemkoolroosjes van de stronk en hak fijn in de keukenmachine tot het de structuur van couscous heeft.
  2. Doe in een grote schaal.
  3. Fruit de uien met de curry madras, laat afkoelen en meng door de bloemkool.
  4. Rasp de limoenschillen erboven
  5. Pers de limoenen uit en voeg het sap toe; eventueel van beide.
  6. roer de olie erdoor.
  7. Voeg de rozijnen toe
  8. Hak de gemengde noten fijn en voeg toe aan de couscous.
  9. Zet in de koelkast en serveer koud.

Additional Notes

Dit is een recept van Lia Kerstens