Hartige pannenkoek met spinazie
Een hartige pannenkoek gevuld met spinazie, een smakelijk recept.
Ingredients
Voor de pannekoek
zelfrijzend bakmeel
melk
ei
heel fijn gesneden ontbijtspek.
Voor de spinazie
spinazie
sjalot of ui
knoflook
massaman curry pasta (toko)
Thai basilicum
plak ham
mozzarella
Instructions
- Pannenkoeken bakken volgens recept klein beetje spek toevoegen. Een per persoon is voldoende tenzij grote eter.
- Ui of sjalot plus knoflook en currypasta even wokken in wat olie, spinazie goed drooggeslingerd even meewokken, basilicum knippen en toevoegen.
- Gril vooverrwarmen.
- Pannekoek beleggen met plak ham, daarop het spinazie mengsel verdelen, goed oprollen en in ovenschaal leggen.
- Dit per persoon herhalen.
- Mozzarella in plakken snijden en over pannenkoeken verdelen.
- Even laten smelten en kleuren onder de gril.
- Op het bord een willekeurig patroon maken met tomaten ketchup, pannenkoek schuin in drieen snijden en op bord leggen.
Additional Notes
In plaats van Mozzarella kun je ook kiezen voor een andere kaas.