Hartige pannenkoek met spinazie

Een hartige pannenkoek gevuld met spinazie, een smakelijk recept.

Prep 0 mins
Cook 0 mins
Ready-in 20 mins
Yields 2 porties

Ingredients

Voor de pannekoek
zelfrijzend bakmeel
melk
ei
heel fijn gesneden ontbijtspek.
Voor de spinazie
spinazie
sjalot of ui
knoflook
massaman curry pasta (toko)
Thai basilicum
plak ham
mozzarella

Instructions

  1. Pannenkoeken bakken volgens recept klein beetje spek toevoegen. Een per persoon is voldoende tenzij grote eter.
  2. Ui of sjalot plus knoflook en currypasta even wokken in wat olie, spinazie goed drooggeslingerd even meewokken, basilicum knippen en toevoegen.
  3. Gril vooverrwarmen.
  4. Pannekoek beleggen met plak ham, daarop het spinazie mengsel verdelen, goed oprollen en in ovenschaal leggen.
  5. Dit per persoon herhalen.
  6. Mozzarella in plakken snijden en over pannenkoeken verdelen.
  7. Even laten smelten en kleuren onder de gril.
  8. Op het bord een willekeurig patroon maken met tomaten ketchup, pannenkoek schuin in drieen snijden en op bord leggen.

Additional Notes

In plaats van Mozzarella kun je ook kiezen voor een andere kaas.