Rabarber Crumble

Prep 0 mins
Cook 30 mins
Ready-in 0 mins
Yields 8 porties

Ingredients

500 gr rabarber
150 gr havermout
1 tl stevia of andere zoetstof
1 mespuntje zout
50 gr kokosolie of roomboter of margarine
50 gr ongepelde amandelen,
Extra
keukenmachine
ovenschaal 20x30 cm.

Instructions

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Was de rabarber en snijd in stukken van 20 cm. Leg ze naast elkaar in een ovenschaal.
  3. Meng de havermout, stevia en zout kort in de keukenmachine, doe de kokosolie erbij en draai tot een kruimelig deeg.
  4. Voeg de amandellen toe en laat de keukenmachine even heel kort draaien zodat de amandelen zich mengen met het kruimeldeeg maar niet worden fijngemalen.
  5. Spreid de crumble uit over de rabarber en bak 30 min. in de oven.

Additional Notes

Tip: lekker met magere kwark met fijngeprakte aardbeien